RING OSS - 0522 - 67 91 46

Laddstolpar Uddevalla

RING OSS - 0522 - 67 91 46

Elektriker

Vi utför alla nyinstallationer och elservice på plats hos kunden.

Våra duktiga och behöriga elektriker i Uddevalla erbjuder helhetslösningar, elinstallationer och servicearbeten av alla slag. Som era lokala elektriker i Uddevalla kan ni vara säkra på att vi täcker alla behov inom elinstallation och likaså installation av laddstolpar i Uddevalla. Ni är varmt välkomna att kontakta oss vid behov!

Våra elektriker i Uddevalla

Vi är er lokala elektriker som täcker alla behov inom el, el-service och laddstolpar i Uddevalla. Våra medarbetare har expertisen och kompetensen som krävs för att utföra de mest komplicerade elinstallationer och större elarbeten. Oavsett vad ni har för problem eller behov, ger vi er en professionell och säker lösning anpassat efter era förutsättningar och med hänsyn till helheten.

Våra elektriker är behöriga och certifierade med flera års erfarenhet både inom el-service och montering av laddstolpar i Uddevalla. Vi utgår från Uddevalla men är också tillgängliga i närliggande tätorter och områden. Bland våra kunder finns privatpersoner, företag, fastighetsägare, bostadsrättföreningar, hyresföreningar med fler. Oavsett vad ni behöver hjälp med inom elinstallation och laddstolpar i Uddevalla, kan ni anlita oss för våra tjänster med stort förtroende och bästa tänkbara service!

Detta är några av områden som vi tar uppdrag inom:

  • Installation av LED-lys, armaturer och spottar i hus.
  • Större och mindre elinstallationer av alla slag.
  • Installation av laddstolpar i Uddevalla för elbilar.
  • Montering av reklamskyltar för företag.
  • Installation av solceller på hustak.
  • Uppsättning av belysning i trapphus och mycket mer.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert för ert projekt. Hos oss kan ni använda er av ROT-avdrag. Vi bistår er under vägen!