RING OSS - 0522 - 67 91 46

Laddstolpar Uddevalla

RING OSS - 0522 - 67 91 46

Om oss

El och Montage AB har huvudsäte i Trollhättan och tillhandahåller allt inom installation av laddstolpar i Uddevalla och elservice.

El & Montage AB är dotterbolaget till Jonas & Lars El & Montage, som har varit verksamma i Norge sedan 2004 och i mindre omfattning i Sverige. Vi startade dotterbolaget för att vi ville satsa på laddstolpar i Uddevalla och elinstallationer på den svenska marknaden med särskilt fokus på Västsverige. Har ni behov för elektriker och installation av laddstolpar i Uddevalla? Kontakta oss redan idag så ordnar vi med allt! 

Montera laddstolpar i Uddevalla

Vi utför montering av laddstolpar i Uddevalla med omnejd och nyinstallationer och service på alla typer av el-, tele- och datainstallationer. Med hjälp av våra duktiga elinstallatörer med långa erfarenhet och kompetens, kan ni vara trygga över att ni hittat rätt elektriker och installatörer av laddstolpar i Uddevalla!

Detta är våra skickliga medarbetare och installatörer av laddstolpar i Uddevalla:

  • Jonas Holmqvist
  • Lars Claesson
  • Johan Jönsson
  • Sebastian Karlsson
  • Simon Samuelsson
  • Marcus Claesson
  • Charbel Abou-Hamad

Några av våra tidigare referensprojekt:

Byte av belysning i bandyhallen till nya LED armaturer som levererades av GreenLED.</p>
<p>Montering av nytt DALI styrsystem.

Byte av belysning i Slättbergshallen till nya LED-armaturer som levererades av GreenLED och montering av nytt DALI.

Installation av LED-lys på köket.

Installation av LED-belysning och armaturer på modernt kök hos privatkund. 

Detta är ett urval av våra samarbetspartners inom elinstallationer och laddstolpar i Uddevalla.

 Greenled  är en totalleverantör av belysningslösningar för företag och offentlig sektor.   Vi ör en snickarfirma baserad i Trollhättan och arbetar i Västra Götaland.  ILOO AB är verksam inom teknisk konsultverksamhet inom industriteknik.

                                      Vårt företag erbjuder en lång rad tjänster inom byggsektorn och med stor kapacitet tillsammans med våra samarbetspartners kan vi erbjuda allt från mindre renoveringar till större nybyggnationer.        Vi erbjuder alla slags helhetslösningar inom VVS-arbeten och VVS-installation.